domingo, 22 de marzo de 2009

Tema 1: Característiques dels mitjans de comunicació de masses














1.Comentar quin ús faig dels mitjans de comunicació:




PREMSA:









La premsa escrita, l'acostumo a llegir a casa els caps de setmana, ja que és quan els meus pares la compren. Entre setmana faig una ullada a la premsa gratuita que arriba a la meva finca on visc o hem donen al entrar als mitjans de transoprt. Durant la setmana quan vaig a prendre alguna cosa a un bar, acostumo agafar la premsa esportiva amb els meus amics per comentar-la.












LA RÀDIO:



L'escolto de fons cada matí abans d'anar a la universitat perquè la meva mare li agrada sortir de casa informada de les notícies del dia. De la ràdio sol escolto els programes musicals o esportius a l'hora d'anar amb cotxe.












LA TELEVISIÓ:








És el mitjà que més utilitzo, veig les noticies cada vespre a l'hora de sopar i els programes d'entreteniment i sèries que hem serveixen per desconectar del dia a dia.












INTERNET:

Juntament amb la televisió, l'internet l'utilitzo molt, és una tecnologia que m'ajuda tant per la meva formació, informació personal, com a entreteniment i comunicació amb els amics.












miércoles, 18 de marzo de 2009

Educació en Comunicació

Hola, sòc la Núria, estudiant de tercer de Magisteri Infantil.
Gràcies a aquesta optativa de lliure elecció, espero poder tenir nous coneixements que em permetin tenir un aproximament entorn als mitjans de comunicació per dur-lo a terme a l'aula en un futur.
Espero aprofitar les nocions impartides en aquesta assignatura durant aquest quatrimestre.